Denna söndag får vi se ett allsvenskt topp-möte då AIK tar emot Malmö på Friends Arena. AIK har visat sig vara svårslagna och hänger med uppe i toppen av tabellen medan Malmö toppar tabellen med sina 30 poäng och ser fortsatt otroligt starka ut. Ett av säsongens bästa matcher ska spelas och jag vill trots bortaplan, tro på Allans Kuhns grabbar, framförallt med tanke på hur det såg ut senast. Häng med!

  • Match: AIK – Malmö FF
  • Spel: Malmö FF rak vinst
  • Odds: 2,50 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 17:30

aik_logo2000px-Malmö_FF_Logo.svg

Börjar vi med AIK så fick man det tufft senast mot Kalmar och jag skulle vilja säga att ett oavgjort resultat var orättvist med tanke på matchbilden. Mittfältet fick löpa oerhört mycket och man kommer inte rätt. Sett över hela säsongen så har man trots allt varit svårslagna och att man fick med sig 1-1 var inte något konstigt då man ofta får med sig poäng från matcher, vilket är starkt. Strandberg är kvar och han är alltid ett stort hot framåt. Idag ställs man dock mot ligans bästa lag och någon tur på vägen lär man inte få. Man måste höja sig ett rejält snäpp från senast om man ska kunna utmana, och med tanke på hur Malmö presterade mot ett topplag som Örebro senast så tror jag man torskar. Avslag!

På andra sidan står serieledarna Malmö och vilken prestation man gjorde senast (!). 1-0 skulle egentligen ha varit 3-4. – 0 och krossa Örebro är det inte många lag gör. Jo-Inge är tillbaks i form och han skapade väldigt mycket oreda. Kjartansson är sylvass. Rosenberg vet vi alla vad han kan när det gäller. Anfallet är det inget fel på och man lär säkerligen skapa chanser mot ett AIK som inte var som bäst senast, och är man tillräckligt effektiva så tror jag man står som segrare efter slutsignalen. Förstaplatsen ska man bara hålla och det gör man vid en vinst här!


Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror på Malmö som varit riktigt bra och bara växer och växer ju längre säsongen går. Idag sätts AIK på prov och jag är lite kritisk till det. Jag lirar Malmö rak vinst till en insats på medel!