AIK imponerar för dagen och tar idag emot Kalmar FF hemma på Råsunda. Jag tror stenhårt på ett av lagen här!


AIK – Kalmar
Mitt tips: 1
Odds: 2.00 @ William Hill
Insats: 7/10
Spelstopp: 16.30

AIK visar upp en fantastisk form för dagen och man är nu uppe i 5 raka segrar. Det är framförallt hemma på Råsunda som laget stortrivs. Man har resultatraden 7-0-1 och fina målskillnade 17-3. Enda poängtappet kom mot Gefle som var inne i en bra formperiod och lyckades vinna med 2-0 på Råsunda. Men nu har AIK tre raka vinster och 9-0 i målskillnad på dessa. Hemmastyrkan talar verkligen för AIK då motståndarna Kalmar tillhör de sämre bortalagen i serien. De har resultatraden 2-1-5 på bortaplan och 6-11 i målskillnad. Formen är dessutom usel för laget som har två raka förluster mot Trelleborg och Helsingborg. 

Kalmar har stora bekymmer i defensiven då man släpper in väldigt mycket mål i matcherna. Nu ställs man mot seriens formstarkaste offensiv med skytteligaledaren Teteh Bangura i storform. Jag tror Kalmar kommer få stora problem att stå emot honom och hans lagkamrater på Råsunda idag.

AIK får klara sig utan Kenny Pavey och Viktor Lundberg här.
Kalmar har en hel del bekymmer inför den här matchen då man saknar avstängde Kristoffer Fagercrantz plus skadade Paulus Arajuuri och sjuke Emin Nouri.