AIK har en riktigt bra hemmaform just nu och man ser fortsatt svårstoppade ut. Gefle visade senast att man har det svårt just nu och får nog det svårt idag också. Häng med.

AIK – Gefle IF
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.74 Pinnacle
Spelstopp: 2011-05-21 16:00

AIK lyckades som första lag att besegra HIF i senaste matchen med 2-1, detta trots att man spelade med reducerat manskap en längre tid. Man har sett riktigt stabila ut på hemmaplan hittills och det bådar gott för resten av säsongen. 3-0-2 på dom fem senaste och både försvar och anfall ser bra ut. AIK återfinns på en fjärde plats i tabellen.

Gefle som inledde säsongen på ett piggt vis har sedan dess börjat dala och formen är inte alls bra just nu, senast fick man bara 0-0 hemma mot Djurgården och matchen överlag var väldigt tråkig utan några heta målchanser. I matchen innan dess blev laget totalt överkörda av HIF och man är något uddlösa framåt. 1-2-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en tionde plats.

AIK saknar endast Nils-Eric Johansson som är avstängd
Gefle får klara sig utan Hjalmar Öhagen och Daniel Leino som är båda långtidsskadade.

Med tanke på hur det sett ut i dom senaste matcherna för AIK och i synnerhet på hemmaplan kommer Gefle att få det svårt idag. Man har inte mycket att sätta emot när AIK:s offensiv börjar jobba och Gefle har inte mycket att hämta idag. 1.74 är klart värt ett spel idag.

Lycka till.