Spelstopp 19:00 idag!!! Ahlafors IF tar emot Älvsborgs FF i Division 3 Nordvästra Götaland.

  • Match: Ahlafors IF – Älvsborgs FF
  • Spel: Under 3.0, 3.5 mål
  • Odds: 1,90 @ Bet365
  • Insats: 3/5 Units
  • Spelstopp: 19:00 (IDAG)

AhlaforsÄlvsborgsFF

 

Ahlafors IF har inlett serien på ett mindre bra sätt då man förlorade premiären på hemmaplan med 1-2 mot Kungsbacka IF. I den matchen skapade man dessutom inte en enda vettig målchans under den andra halvleken förutom målet som kom i början av halvleken. Däremot släppte man inte till särskilt många målchanser heller, och KIF’s segermål är ganska turligt. Senast imponerade man defensivt mot Västra Frölunda där man inte släppte till särskilt många målchanser, och 0-0 som resultatet blev speglar matchen någorlunda, även om ett par chanser fanns åt båda håll. Idag saknar Ahlafors 2 försvarare, men Tobias Bratt från ÖIS är med och det är det viktigaste. Oddsen på underspel är alldeles för bra här, så vi får hoppas att Ahlafors kan fortsätta spela bra defensivt!

Älvsborgs FF tog en imponerande 0-3 seger i premiären mot Dalen/Krokslätt, och försvaret var bra vilket gynnar vårt spel idag. Offensiven är det naturligtvis inget fel på, man gjorde trots allt 3 mål, men ett något desperat Dalen öppnade sig något bakåt vid underläge 0-1. Man tog matchen efter 1 poäng hemma mot segertippade Skoftebyn, en match som slutade 1-1. Det ska även sägas att den matchen var tajt och första målet gjordes i 80e minuten, men Älvsborg kvitterade på straff i 87e minuten. Älvsborg har gjort det bra defensivt hittills, och mot ett Ahlafors som inte imponerat offensivt så ska man inte släppa till allt för mycket.


Snart spelstopp, men jag kände att jag var tvungen att få ut den här reken. Linan ligger fel, och för den som vill chansa lite mer så finns Under 2.5 mål till 2,70, men jag väljer att fega lite med under 3.0, 3.5 mål, eller 3.25 mål som det så fint heter till strax under dubbla degen. Spelvärt!