I helgen får vi se riktigt bra matcher i superettan där jag har valt att fokusera på ett möte i Stockholm mellan AFC United och Frej. AFC har gått riktigt bra och hänger med uppe i toppen medan Frej vaskar i botten av tabellen. Botten mot toppen ska egentligen inte vara något snack men då det är derby hettas det till. Jag tror dock att AFC vinner utan problem och med sin starka offensiv är detta redan klart innan det närmar sig slutet. Häng med!

  • Match: AFC United – IK Frej
  • Spel: AFC United -1
  • Odds: 2.05 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

Frej kommer till detta mötet med en förlust i bagaget och den kom mot ett Dalkurd på bortaplan vilket inte är något förvånande. Man fick inte låna så mycket boll mot ett klart bättre lag och idag ställs man ytterligare för en liknande uppgift. Offensivt har man visat att det finns kvalitéer i form av en sylvass anfallare vars namn Oke Akpoveta. Bakåt har det däremot sett sämre ut och man är det lag som släppt in näst mest mål i serien. Idag möter man bland seriens bästa offensiv på bortaplan och jag kan inte se hur man ska trassla sig ur detta. Man får försöka hålla siffrorna nere!

På andra sidan står ett hungrigt AFC som jagar första platsen i tabellen och man är endast två poäng bakom serieledande Halmstad. Senast slog man Syrianska efter att Buya Turay skjutit in ett hattrick och att det lyser form på spelarna där framme är det inget snack om. El kabir och Eddahri är säkert målsugna efter att deras kollega nätat tre gånger om senast och vi lär få se en fartshow där framme. Med tanke på hur det har sett ut i matcherna plus att man jagar tabellettan Halmstad, tror jag man kör över Frej idag. Spik!

Jag väljer att tro på favoritskapet som AFC bär och med sin starka offensiv ska man lösa detta. Jag plockar -1 då jag anser att man har goda chanser till att vinna med mer än en boll, och i värsta fall blir det pengarna tillbaks vid uddamål. Insatsen får ligga på strax över medel!