Adelaide United går som tåget och är obesegrade i ligan, men det är man inte ensamma med. Dagens motståndare Sydney FC är även dem obesegrade så här långt, och mycket talar för att det här blir en riktigt underhållande och intressant match. Adelaide står som favoriter, men vad som helst kan hända, därför känns målspel bättre än 1X2-marknaden.

  • Match: Adelaide United – Sydney FC
  • Spel #1: Adelaide Över 1.5 mål
  • Odds: 1.91 @ Unibet
  • Insats: 2/5 Units
  • Spelstopp: 09:45

  • Spel #2: Adelaide + Both teams to score
  • Odds: 4.30 @ Betway
  • Insats: 1/5 Units
  • Spelstopp: 09:45

Adelaide United är en av de största utmanarna till ligatiteln helt klart, det visade man direkt i premiären när man bortaslog fjolårets vinnare Brisbane Roar med 1-2. Att man sedan dess har tagit 2 vinster och 1 oavgjord visar bara hur bra man är. Man vann mot Perth Glory hemma med 2-0 vilket är riktigt imponerande, dels för att man gjorde 2 mål, men även för att man höll nollan mot ett lag med riktigt bra offensiv. Senast vann man borta mot Melbourne City, visserligen lite orättvist, men självklart imponerande. Det Adelaide ska ta med sig därifrån var sin effektivitet, man gjorde mål på målchanserna man skapade samtidigt som man gjorde ett bra jobb defensivt. Nu möter man Sydney som även dem har bra chans på A-League titeln, och spelar man som man kan så ska man slå Sydney. Man kommer till den här matchen med bästa möjliga laget.

adelaide-unitedsydneyfc

 

Sydney FC är precis som Adelaide obesegrade hittills med 3 vinster och 1 oavgjord. Man har dock spelat 3 hemmamatcher, och det är hemma som Sydney är som bäst. Man vann dock borta mot Brisbane med 0-2 där man spelade ut Brisbane totalt i 90 minuter, säsongens bästa match från Sydney än så länge. Enligt mig har man den bästa offensiven på flera säsonger, och även defensiven fungerar. Dock kommer man nog inte förlora många matcher på grund av att offensiven inte fungerar, utan det kommer att vara defensiven som spökar när Sydney väl tappar poäng. Nu möter man dessutom ett av seriens skickligaste lag på bortaplan, och mycket ska till om man ska lyckas ta poäng. Sydney har även dem bästa möjliga laget tillgängligt.


Adelaide United imponerat stort i inledningen av säsongen. Visst har Sydney också imponerat, men då man spelat 3 av matcherna på hemmaplan så är det svårt att säga vart man står. Man brukar nämligen vara mycket bättre hemma än borta, och även om vinsten borta mot Brisbane var imponerande så har Brisbane varit riktigt kassa hittills. Förra säsongen gjorde Adelaide 2, 3 & 3 mål mot Sydney. Man vann även cupmötet den här säsongen på förlängning efter 1-1 på fulltid, dock fanns många chanser för 1-2 Adelaide på fulltid. Sydney är dock alldeles för giftiga framåt för att 2x pengarna på Adelaide ska vara värt, så Adelaide Över 1.5 mål och Adelaide + Båda lagen gör mål spelas.