James Beattie har gjort det bra i Accrington senaste tiden. Nu kommer Scunthorpe på besök som är obesegrade i dom senaste fjorton matcherna och det ska nog mycket till för att laget ska förlora mot Accrington ikväll.

Match: Accrington – Scunthorpe
Spel: Scunthorpe 0
Odds: 1.63 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 14/2 20:45

Accrington har en del blandade resultat bakom sig senast tiden men man har gjort många bra matcher. Tränaren James Beattie har lyckats med sina visioner för laget och lyckades efter många om och men att vända trenden för laget och man är inte i någon omedelbar fara längre i tabellen då man ligger på en 19:e plats med fyra poäng ner till strecket, det är ingen jätte marginal men betydligt bättre än det varit. Laget har 2-2-1 på dom fem senaste och man har gjort en hel del bra matcher senaste tiden. Man tog poäng hemma mot Newport County när man spelade 3-3 vilket får ses som riktigt bra. 0-0 i senaste matchen borta mot Wycombe, vinst borta mot Bristol Rovers i matchen innan det. Hemma denna säsong har man spelat 3-6-5 och 18/19 i mål. Accrington har inga skador eller avstängningar att rapportera om, det verkar också som att man får fortsätta att låna målvakten Marcus Bettinelli som kommer från Fulham.

Marcus-Bettinelli_accrington

Scunthorpe är obesegrade på dom fjorton senaste matcherna vilket är en riktigt bra insats och man fortsätter att se bra ut. Man har nu fem raka oavgjorda matcher bakom sig och man lär nog börja plocka lite tre poängare nu. I tabellen ligger man på en 2:a plats tre poäng bakom Chesterfield som leder. Bakom sig har man närmast Oxford på 51 poäng som jagar och man vill få lite distans bakåt också då man kryssat lite väl mycket senaste tiden och tappat en del poäng. Borta denna säsong har man spelat 6-8-2 och 25/18 i mål. Man har denna säsong gjort bra insatser mot lagen i den undre halvan av tabellen och det lär nog fortsätta. Scunthorpe har inget nytt att rapportera i laget och det blir nog inte många förändringar sen senaste matchen.

Accrington kommer från en hel del bra insatser i dom senaste matcherna och man har en riktigt bra och stabil period bakom sig nu vilket lett till lite andrum i botten av tabellen. Trots alla bra insatser ligger man i botten av en anledning och man har inte presterat allt för bra mot dom bättre lagen denna säsong. Nu kommer Scunthorpe på besök det blir nog ett nummer för stort för Accrington tyvärr. Scunthorpe måste börja plocka tre poängare nu och jag tror att man har en bra chans att ta alla poängen ikväll, man är det bättre laget och det bör också märkas ikväll. Det som oroar är dock att Scunthorpe spelat oavgjort i dom senaste fem matcherna, med det i åtanke väljer jag att gardera det oavgjorda resultatet och spelar Scunthorpe 0.