Bottenmöte och viktiga poäng står på spel för båda lagen. Accrington har spelat lika bra hemma som Bury gjort borta denna säsong och denna match kommer att bli en målsnål tillknäppt historia. Det lutar dock lite mer åt ena hållet och vi väljer att spela med gardering.

Match: Accrington – Bury
Spel: Accrington 0
Odds: 1.98 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 18/2 20:45

Accrington förtjänade en poäng i förra matchen när man spelade hemma mot Scunthorpe, det stod 2-2 när klockan tickade in på stopptid och Scunthorpe gjorde 3-2 i den 92:a minuter vilket inte riktigt Accrington förtjänade. Laget har nu skrapat ihop 2-2-1 på dom fem senaste och det ser bättre och bättre ut för laget. I tabellen ligger man på en 20:e plats med fyra poäng tillgodo ner till första lag under strecket. Hemma denna säsong har man spelat 3-6-6 och 20/22 i mål så fler vinster hemma är ju helt klart något att jobba på. Kal Naismith kommer förmodligen att missa denna match på grund av en skada i höften, saknas gör också Marcus Carver som kallats tillbaka till moderklubben. I övrigt inga större frågetecken och ett ganska så lika lag om i senaste matchen kommer att spela denna match.

Accrington

Bury ligger i botten av tabellen dom också strax under dagens motståndare på en 21:e plats. Laget har spelat hyfsat senaste tiden och har endast en förlust på dom senaste sju matcherna, den kom mot tabellettan Chesterfield så det kan man inte säga så mycket om. Annars har man spelat helt okej mot bättre lag senaste tiden och har 2-2-1 på dom fem senaste matcherna. Man har tre poäng tillgodo ner till bottenstriden så poäng är man verkligen i behov av. Borta denna säsong har man spelat 2-3-7 vilket inte är ett allt för bra resultat, målmässigt har man 14/20 på resande fot. Bury saknar idag Ashley Grimes, i övrigt har man inga större bekymmer och kan mönstra det lag man vill.

Bottenmöte där båda lagen är i lika stort behov av poäng, på förhand känns matchen som en riktigt tight historia. Accrington har spelat lika bra hemma som Bury gjort borta denna säsong vilket säger en del om vilken matchbild vi kan förvänta oss i denna match, båda lagen har också spelat ganska lika i dom senaste matcherna också. Jag ger dock Accrington en liten fördel i kraft av hemmaplan även om man inte just spelat så där jätte bra hemma är det trots hemma man har det största stödet. En målsnål match där ett oavgjort resultat inte är långt borta garderar jag Accrington och spelar Accrington 0 med pengarna tillbaka vid oavgjort, dock tror jag matchen slutar 1-0 till Accrington.