En intressant match väntar oss i den norska ligan och jag har det klart för mig. Häng med.

Aalesunds FK – Rosenborg
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.67 Betsson
Spelstopp: 2011-06-16 19:00

Aalesunds FK fortsätter sin fina form och man har nu två raka vinster i ligan. Spelmässigt har det sett riktigt bra ut senaste tiden där man tagit vara på dom chanser man fått och gjort det bästa av det. 4-0-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en tredje plats på lika många poäng som både tvåan och ettan i tabellen men med sämre målskillnad. Fina 4-0-1 hemma denna säsong.

Rosenborg ser inte ut som dom mästare man är och spelmässigt är det inte mycket som stämt i inledningen på säsongen. Man har presterat bättre på resande fot än hemma och någon gång lossnar det för laget som på inget sätt är dåliga utan helt enkelt har haft lite taskig form. 2-2-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en blek fjortonde plats.

Båda lagen har frågetecken och skador på tongivande spelare, dock finns duktiga ersättare att tillgå.

Aalesunds FK har den klart bättre formen och spelmässigt skiljer det en del om man tittar på dom senaste matcherna. Rosenborg kan bättre än vad man visat och snart kommer det att lossna för laget och klättringen i tabellen kan starta. Tidigare möten vittnar om att Rosenborg har ett visst övertag på Aalesunds FK, sett till målskörden brukar det bli en hel del mål lagen emellan och för dagen gör också båda lagen mycket mål och släpper även in en del. Detta sammantaget för att över 2.5 mål testas.

Lycka till.