Intressant match där båda lagen behöver ta sig samman och börja visa lite form. Jag hade inga problem med att hitta spelet i denna match och den tas med på kupongen. Häng med.

Aalesunds FK – Lillestrøm
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.10 Expekt
Spelstopp: 2011-06-25 18:00

Aalesund har haft en bra period och man har spelat bra, i dom senaste matcherna har man dock kunnat börjat ana en nedgång i formen. För två omgångar sedan förlorade man klart hemma mot Rosenborg med 1-3, i senaste matchen spelade man överraskande oavgjort borta mot Brann. Laget har nu 2-1-2 på dom fem senaste och man ligger fortfarande bra i tabellen på en tredje plats och häng på toppen. 4-0-2 hemma denna säsong.

Lillestrøm är ruggigt ojämna och man blandar fantastiska insatser med riktiga bottennapp. I senaste matchen vann man klart hemma mot Strømsgodset med fina 4-2, totalt har man 2-1-2 och i tabellen ligger man på en åttonde plats endast fyra poäng bakom Aalesund. Lillestrøm har 2-3-2 borta denna säsong.

Aalesund saknar Post och Herrera.

Lillestrøm saknar idag Nosa Igiebor vilket kommer att kännas i anfallet, Edwin Eziyodawe, Erling Knudtzon och Youssef Sekour saknas också. Frågetecken finns för Bolly.

Aalesund är duktiga hemma och trots att man vacklat i formen senaste tiden bör man kunna hitta rätt snart igen. Lillestrøm blandar alldeles för mycket och formen är mycket svårbedömd. Trots att man varit bra borta denna säsong tror jag man får det svårt idag, Aalesund kan ta hand om Lillestrøm hemma och jag tror också man gör det idag. Ettan tas med på kupongen.

Lycka till.