Bundesliga 2 bjuder denna fredag på tre matcher och en av dom är detta möte där det ska bli intressant att se hur Kaiserslautern tar sig an ett Aalen som vunnit dom tre senaste mötena. Dock har inte Aalen övertygat i starten på denna säsong och kan vi möjligtvis få se ett trendbrott i denna match?

Match: Aalen – Kaiserslautern
Spel: Kaiserslautern
Odds: 2.01 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 29/8 18:30

aalenkaiserslautern_200x200

Aalen gjorde vad man kunde inte i senaste matchen men föll ändå med 2-0 borta mot Darmstadt. Aalen har på dom tre första matcher av säsongen spelat 1-1-1 och ligger i tabellen på en 9:e plats. Vinsten kom i andra omgången hemma mot St- Pauli och då vann Aalen med 2-0, detta är också den enda matchen man gjort mål i. Man har ingen riktig skyttekanon i laget vilket förklarar en hel del av hur det sett ut framåt i dom matcher man spelat. Aalen har heller inga problem att rapportera om i laget och kan mönstra fritt till denna match.

Kaiserslautern spelade mot Sandhausen i den andra omgången av Bundesliga 2, laget tog ledningen men släppte sedan in kvitteringen i den 89:e minuten. Detta följdes upp av en vinst i den senaste matchen där Kaiserslautern vann med 2-1 hemma mot Braunschweig, Kaiserslautern släppte tidigt in ett mål men kvitterade tidigt och kunde ta över matchen. Bakåt i dom tre matcher man spelat hittills har det stundtals sett något oroligt ut i försvaret och man har också släppt fyra mål på dom tre matcher man spelat, något man helt klart måste jobba på. 2-1-0 på starten av säsongen och i tabellen ligger man på en 4:e plats. Inga problem i laget inför denna match.

Aalen har väl inte direkt imponerat på någon så här långt och även om man vunnit dom tre senaste mötena mot just Kaiserslautern tror jag inte att vi ska räkna med en fortsättning på den trenden i denna match. Kaiserslautern vet om att man varit lite slappa i försvaret men då man satsar på uppflyttning är detta en sådan match man bara måste vinna för att kunna sikta på just uppflyttning i slutet på säsongen. Jag tror inte att Kaiserslautern kommer att få något lätt match och en jämn tillställning är att vänta där Kaiserslautern tar en knapp seger. Bortavinst spelas med liten insats.