Två lag som börjat säsongen totalt olika, spelet är givet till bjudet odds. OBS: Spelstopp 13:00. Häng med.

Alemannia Aachen – Energie Cottbus
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 3.25 Pinnacle
Spelstopp: 2011-08-13 13:00

Aachen har inte öppnat bra och på dom tre första matcherna i ligan har man tre raka förluster, man är det enda laget som inte tagit en enda poäng hittills i ligan och man ligger också sist i tabellen. Det märktes också i senaste matchen att självförtroendet är påverkat i laget och man söker desperat efter första poängen för säsongen.

Aachen saknar Junglas som är avstängd, Cubukcu, Maek, Krumpen och Muller saknas också.

Cottbus startade säsongen med två raka segrar för att sedan överraskande förlora hemma mot 1860 München med hela 5-0. Laget har sett riktigt pigga ut i starten och matchen mot 1860 München var en klar miss som nu ska repareras. Laget behöver en vinst omgående för att få ur förlusten ur systemet och hitta tillbaka igen till den fina trend man visade i inledningen.

I Cottbus är Engel avstängd och Kronaveter och Brzenska saknas på grund av skada .

Aachen har inte alls sett bra ut i starten och man har också ett svagt försvar. Cottbus vill plocka en vinst direkt efter förlusten senast och man har visat att man är giftiga i anfallet och har spelare som ensamma kan vinna matcher. Aachen får det svårt igen och får vänta innan första poängen trillar in, Cottbus bör vinna detta och oddset är klart spelvärt.

Lycka till.