Båda lagen återfinns i botten, 1860 ligger strax ovanför strecket men har inte allt för många poäng tillgodo ner till strecket. Bielefeld ligger nästsist och det finns inte så mycket laget kan göra just nu med tanke på den dåliga form man haft. En jämn och tråkig match är att vänta.

Match: 1860 Munich – Bielefeld
Spel: Oavgjort
Odds: 3.50 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 19/4 13:00

1860 Munich har haft problem en längre tid nu och formen är dalande, senaste matchen mot Dresden som är 3:a från slutet i tabellen bevisade allt, 1860 Munich låg under med 4-1 redan i halvtid och reducerade till 4-2 med bara några minuter kvar vilket också blev slutresultatet. Laget har haft det jobbigt allt sedan vinteruppehållet och det har inte funnits många ljusa stunder under andra halvan av säsongen. 1-0-4 på dom 5 senaste där enda vinsten kom borta mot jumbon Cottbus. Hemma denna säsong har man spelat 6-3-6 med 17/18 i mål vilket inte är bra. Osäker till spel i denna match är Netolitzky, saknas gör Hain och Wojtkowiak.

1860arminia

Bielefeld gjorde en bra insats hemma mot Karlsruher i senaste matchen och med ett bra försvarsspel lyckades man få 0-0 och 1 poäng. Överlag har dock laget inte lyckats med mycket denna säsong och man ligger nästsist i tabellen och det saknas 8 poäng upp till säkerhet vilket blir svårt. Framåt denna säsong har man inte gjort mycket och det kommer man inte långt på, 2 mål har man lyckats att göra på dom 5 senaste matcherna där man nu har 0-3-2. På bortaplan har man en blygsam rad med 3-1-10 och 13/30 i mål, bara ett annat lag i ligan har släppt in mer mål på bortaplan. I denna match saknas Riemer, Heitholter, Petersch, Hornig och Rahn.

Här har vi två lag som egentligen skulle ha behövt spela betydligt bättre än man gjort senaste tiden med tanke på vart man ligger i tabellen, 1860 Munich ligger visserligen ovanför strecket men har bara 4 poäng tillgodo ner till strecket. Bielefeld ligger nästsist i tabellen och riskerar att åka ur Bundesliga 2 vilket också är det mest troliga scenariot med tanke på att det inte återstår allt för mycket av säsongen och någon ljusning för laget verkat inte vara i sikte. Tidigare möten mellan dessa lag har varit jämna och med tanke på att båda lagen har lika usel form tror jag inte att detta kommer att sluta på något annat sätt än med delad pott. Har svårt att se att något av lagen skulle ta något initiativ att hålla i någon taktpinne i denna match och det handlar om att spela av matchen. Låg instats på oavgjort.