1860 München har inte riktigt fått det att stämma i dom senaste matcherna och senaste vinsten var det nu ett tag sedan man tog, dom oavgjorda resultaten fortsätter att gäcka laget och man verkar lite nere. Aalen har spelat riktigt bra senaste tiden och detta kan sluta med tredje raka vinsten, man är fortsatt obesegrade under 2014 och 1860 München får nog passa sig här.

Match: 1860 München – VfR Aalen
Spel: Aalen +0.5
Odds: 1.75 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 7/3 18:30

1860 München får vara glada att man fick med sig en poäng i förra matchen borta mot Sandhausen, matchen slutade 0-0 men kunde lika gärna ha slutat i förlust om det inte varit för att Sandhausen slarvat bort sina lägen i matchen. Självförtroendet är inte på topp i laget efter en kämpig period utan vinst. 0-4-1 på dom fem senaste och man har tappat lite mark i tabellen efter alla dessa poängtapp. Nu ligger man på en 10:e plats på 31 poäng, det är otroligt jämt hela vägen ner till strecket och väldigt jämt uppåt också. Hemma denna säsong har man 5-3-3 med 13/13 i mål, med andra ord så gör man inte särskilt många mål hemma. Kai Bulow är avstängd i denna match i övrigt inga större nyheter i laget.

1860 München

Aalen ligger betydligt bättre till än dagens motståndare och har spelat klart bättre senaste tiden. Man är fortsatt obesegrade under 2014 och i senaste matchen inkasserade man en ny vinst när man vann hemma mot Karlsruher med 1-0, i matchen innan det vann man borta mot Kaiserslautern med 2-1. 2-2-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en 8:e plats på 31 poäng, som tidigare nämnts så är det riktigt jämt i mitten av tabellen. Borta denna säsong har man spelat 4-3-4 med 10/14 i mål. Inga nyheter i laget och man förväntas mönstra samma elva som i senaste matchen.

1860 München har det inte lätt just nu och med ett sänkt självförtroende är det inte lätt att hitta tillbaka när dom oavgjorda resultaten hopar sig. Man måste nog börja tänka om snart innan man har droppat ännu mer i tabellen med tanke på hur jämt det är just nu i mitten av den. Aalen har vind i seglen och ett självförtroende på topp efter ett par bra insatser bakom sig, att man är obesegrade under 2014 gör inte saken sämre. Man har sett riktigt stabila ut i dom senaste matcherna och laget har verkligen jobbat för varann. 1860 München kan få det tufft idag och det skulle inte förvåna mig om Aalen smyger iväg med vinsten här, dock är risken överhängande att 1860 München lyckas gnida till sig ytterligare ett oavgjort resultat. Aalen +0.5 är ett riktigt bra spel i denna match och spelas med medel.