1860 München tar emot ett lag med stora bekymmer här. Bochum ligger i bottnen av tabellen, ser svaga ut och har flera spelare borta i den här matchen. Jag lirar ettan alla dagar i veckan här!


1860 München – Bochum
Spel: 1
Odds: 1.85 @ Betsson
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.00

München ligger sexa i tabellen och har 8 poäng upp till playoff-platsen till Bundesliga. Det är absolut inget omöjligt försprång att ta igen men då krävs det seger i matcher som denna. Man har hunnit spela 2 matcher efter uppehållet och man har gjort det riktigt bra. Först mötte man serietrean Kaiserslautern på hemmaplan och den matchen förlorades med 0-1 efter ett sent mål av motståndarna. Revanschlustan var enorm i matchen efter och där man ställdes mot Duisburg på bortaplan. Man hamnade i ett tidigt underläge men vände matchen till en 3-1 seger. Värt att nämna är att lagets målvakt Gabor Kiraly har gjort flera dunderräddningar under dessa matcherna där han bland annat räddat en straff och det gör mycket för ett lag att ha en målvakt i toppform!

Motståndarna Bochum ligger på 16e plats i tabellen och har 3 poäng ned till nedflyttningsstrecket. Även dom har hunnit spela 2 matcher efter uppehållet och första matchen slutade 2-2 på bortaplan mot Aalen. I senaste matchen mötte man seriejumbon Regensburg på hemmaplan. Den matchen förlorade man med 0-2 efter en ruskigt usel match av Bochum och Regensburg kunde därmed ta sin andra bortaseger för säsongen och därmed knappa in på Bochum i bottenstriden…

1860 München är inget märkvärdigt hemmalag direkt men man har 4-4-3 som resultatrad och 12-8 i målskillnad på sin hemmaplan. Motståndarna Bochum är verkligen inget starkt bortalag då man har 2-3-5 som resultatrad på bortaplan och usla 10-21 i målskillnad. München ska normalt vinna den här matchen inför sin hemmapublik som längtar efter en seger! Hade man haft en starkare hemmarad hade jag nog spelat det här som ett maxspel!


Gabor Kiraly har dominerat i Münchens
mål de senaste matcherna…

1860 München får tillbaka sin bäste målskytt Benjamin Lauth från avstängning här och inte nog med det så får man även tillbaka viktige backen Necat Aygün från skada också. Riktigt positiva nyheter för München men man saknar fortsatt Rob Friend.
Bochum har som sagt riktigt stora bekymmer här då man saknar Tasaka(18/2), Ortega(8/0), Dabrowski(8/2), Freier (13/1),  sin näst bäste målskytt Aydin (5/3) och sin bäste målgörare Dedic (20/4).

München är i grunden ett betydligt bättre lag än Bochum och nu när Bochum dessutom saknar flera viktiga spelare så bör man vara helt utan chans i den här matchen!