Mega Moolah jackpotMega Moolah Mega, Microgamings mest populära progressiva jackpott, har nu äntligen slagit ut. Resultatet blev inte mindre än £/€/$ 13 212 882 (jackpottpoolen finns i tre olika valutor). Oavsett i vilken valuta vinnaren spelade är han eller hon numera stormrik och räknar vi om vinsten till svenska kronor får vi allt från 109 (dollar) till 166 miljoner (pund). Spelade vinnaren i brittiska pund, vilket vi antar eftersom jackpotten har startat om helt från den lägsta möjliga nivån, innebär vinsten faktiskt ett nytt världsrekord.

Det tidigare världsrekordet innehades av en finsk spelare. I januari 2013 lyckades han med bedriften att vinna motsvarande 155 miljoner om vi räknar i svenska kronor. Med största sannolikhet är denna drömvinst numera bara nummer två på listan över de största jackpottvinsterna genom historien för casino på nätet.

Vi har idag inga ytterligare detaljer kring vinsten. Vi vet inte vem spelaren är eller var han eller hon spelade. Det känns dock troligt att vi kommer att överösas med info inom kort. Att kunna berätta att man har betalat ut en vinst i den här storleksklassen är ju lysande marknadsföring.

Jackpottautomater från NetEnt

Nuvarande jackpottpool på Mega Moolah är blygsam, och det är kanske inte värt att gå all-in för att ta chansen att vinna. Det finns emellertid ett antal andra jackpottspel med rejäla toppvinster att pröva lyckan på. Både Hall of Gods och Mega Fortune ligger riktigt högt och även Mega Fortune Dreams kan betala mycket duktigt för tillfället.