lottoEn av Svenska Spels spelare har vunnit 27 miljoner på Lotto, efter att ha satsat 36 kronor i Sandbergs Cigarraffär i Ystad.

Det var fredagen den 24 maj som Ystadsbon bestämde sig för att satsa 36 kronor på Lotto de kommande fem veckorna, och sen dröjde det inte länge innan första vinsten ramlade in – och vilken rejäl vinst det var!

Totalt uppgick vinsten till 27 056 288 kronor.

Vinnaren hade registrerat sina Lottospel med spelkortet, och Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson kunde därför veta vem som vunnit.

”Det känns alltid tryggt när våra vinnare säkrar sina vinster genom att spela med Spelkort, men ändå vill vi så klart att vinstkvittot finns tillgängligt. Nu väntar ett glatt samtal från mig, och sen en trevlig resa till Visby där en fet check och bankrådgivning väntar”, säger Pierre Jonsson.

Att registrera sina spel med Spelkortet kostar inget extra och innebär att man aldrig riskerar att missa någon vinst. Man behöver inte heller oroa sig för att råka slarva bort eller bli bestulen på en Lottokupong värd 27 miljoner kronor eftersom vinsten blir personlig för spel som är registrerade med Spelkortet. Detta samma gäller alla spel som görs hos Svenska Spel på internet, oavsett om de sker i datorn eller i mobilen. Där behöver man inget Spelkort utan alla vinster är personliga eftersom man anger sina personuppgifter när man skapar sitt spelkonto.

Bli miljonär du också!

Drömmer du också om att ha några miljoner över på kontot när räkningarna är betalda? I Mr Green Casino kan du just nu vinna över €3 miljoner genom att spela på någon av slottarna MegaJackpots Monopoly, MegaJackpots Cluedo och MegaJackpots Cleopatra. Alla tre matar en gemensam växande jackpott som i skrivande stund uppgår till €3 063 715.