Unibet

Äntligen har det blivit dags för den andra veckan av Champions League åttondelsfinalerna. Stormötena där Arsenal tar emot Barcelona och Juventus gästas av Bayern München har varit helgens stora snackis. Kommer Wengers grabbar kunna täppa till försvaret, eller kommer Messi-Suarez-Neymar att bjuda på ytterligare en samba-uppvisning? Är den tyska maskinen tillräckligt stark för att stoppa Juventus galna framfart?

 

Uppdukat för fotbollsgodis av högsta klass!

Det är 4 lag där samtliga är med och krigar i det absoluta toppskiktet i sina respektive ligor som drabbar samman under tisdagskvällen. Utöver dessa 2 brutalt stora matcher, kommer också onsdagskvällen bjuda på underhållning när PSV Eindhoven tar emot Atlético Madrid, samtidigt som Dynamo Kiev tar emot gästande Manchester City.

Matcherna till ära kör Unibet just nu en oddskampanj där du som spelare erbjuds spela 50 kr på Champions League eller Europa League (varför inte båda?), i utbyte får du en biljett till helgens pokerturnering! Kampanjen är aktiv mellan tisdagen den 23 februari och torsdagen den 25 februari. Pokerturneringen går av stapeln under fredagskvällen och i potten ligger hela 10.000 kr i cash!

 

Så fungerar det:

  1. För att få pokerbiljetten måste du satsa minst 50 kr på Champions/Europa League mellan tisdagen den 23 februari och torsdagen den 25 februari.
  2. Biljetten krediteras senast kl. 15.00 CET på fredagen den 26 februari.
  3. Turneringen startar kl. 20.00 CET på fredagen den 26 februari.
  4. För att ta del av turneringen besöker du Unibet och laddar antingen ner pokerklienten eller spelar direkt via din browser.
  5. När du loggat in på poker får du skapa en pokeridentitet och ett unikt alias.
  6. För att sedan hitta turneringen går du till fliken “Tournament” i pokerlobbyn, klickar på “Full Schedule” och söker efter “European Football tournament”.