Virtuell tennis betathomeTennissäsongen går mot sitt slut, men det innebär inte att de spelare som har en förkärlek för tennisbetting behöver gå i idé. Flera spelbolag online erbjuder nämligen möjligheten att spela virtuell tennis. Ett av de spelbolag som ligger längst fram är Bet-at-home som har utvecklat ett helt eget koncept.

Betta på tennis dygnet runt

I Bet-at-homes avdelning för virtuell tennis betting kan du spela på tennisodds dygnet runt. Var 30:e minut startar två nya turneringar, en på gräs och en på hardcourt. Du väljer själv vilken du vill spela på och du kan hoppa in när som helst i turneringsskedet.

Det är enbart odds pre-match du kan spela på och efter spelstopp är det bara att invänta resultatet. Utfallet i en match bestäms slumpmässigt, men chansen att vinna är självklart större om du spelar ett lägre odds än ett högre.

Se matcherna i HD

Det är en sak att kunna spela på virtuella tennisodds, men spänningen blir väl i princip obefintlig om det inte finns något sätt att följa händelserna i den virtuella matchen. Bet-at-home har därför tagit fram en virtuell livestream så att du kan se (en del) av matcherna utspela sig. Varje match tar ungefär fyra minuter och det är de avgörande poängen och gemen som visas. Streamen är högklassig och spelarnas rörelseschema på planen känns autentiskt.