Paf poker singaporeSingapore är en metropol som blandar det bästa från västvärlden och Asien. Här finns alla tänkbara nöjen (casino till exempel!) och en tripp till denna storstad blir garanterat ett minne för livet. Om du har ett spelkonto hos Paf har du nu chansen att lägga beslag på en resa till Singapore för två personer.

Prova på Double Joker Poker

Du vet kanske om att Paf har en hel rad helt unika spel som man har tagit fram ”in-house”. Ett av de senaste tillskotten till denna kategori är videopokerspelet Double Joker Poker. I den här varianten finns två jokrar med i leken i varje spelomgång och det gör att det blir enklare att träffa de lite mer värdefulla händerna.

Den mest värdefulla handen i videopoker är Royal Flush med 10-Ess i svit. Det är normalt en rejält knepig sak att träffa en sådan och utbetalningen är således också skyhög. I Double Joker Poker, med de två jokrar, är det emellertid ingen omöjlighet att träffa den så mytomspunna pokerhanden.

Om du får en Royal när du spelar på Double Joker Poker under veckan (kampanjen avslutas vid midnatt på söndag) blir du belönad med inte bara själva vinsten. Du får även en lott till dragningen av resan till Singapore och kan också inkassera 100 free spins. Du kan ha hur många lotter som helst i dragningen.