Eden Hazard, ChelseaVi har precis gått in i den hektiska julperioden i den brittiska fotbollen och det kommer att spelas en väldig massa matcher över jul och nyår. Just över julafton och juldagen är det dock spelledigt, så efter kvällens drabbning mellan Stoke och Chelsea på Britannia får vi vänta till fredag på nästa match (som också inbegriper Chelsea för övrigt).

Stoke – Chelsea kan bli en spännande historia, särskilt som Chelsea inte sällan har lite svårt för ”The Potters”. I motsvarande match förra säsongen vann Stoke med 3-2 hemma på Britannia i en fantastisk match som avgjordes på stopptid.

250 kr riskfritt på liveodds

Bet365, som är ett spelbolag som ofta erbjuder riskfria spel, och särskilt då riskfria livespel, uppmärksammar kvällens drabbning, och man gör det genom att erbjuda ett riskfritt livespel på upp till 250 kr. För att ta del av erbjudandet ska du göra så här:
1. Placera ett spel pre-match på Stoke – Chelsea
2. Placera ett liveoddsspel när matchen har startat

Om ditt liveoddsspel skulle gå förlorat får du insatsen tillbaka upp till det belopp du spelade för pre-match. Maximal återbetalning är 250 kr.