Riskfritt boxning UnibetMayweather vs Pacquiao är århundradets, om inte årtusendets eller till och med historiens största match. De gamla boxande grekerna får ursäkta, Mike Tyson, Ingo och de andra kämparna likaså. Matchen mellan Floyd Mayweather Jr. och Manny ”Pacman” Pacquiao är den mest högprofilerade någonsin (den har ju varit på gång i över fem år!) och även den mest penningstinna genom tiderna.

250 kr riskfritt

Om du är intresserad av att sätta en slant på matchen som går av stapeln på casinohotellet MGM Grand i Las Vegas den 2 maj kan vi tipsa om Unibets erbjudande om ett riskfritt spel på upp till 250 kr.

Din uppgift är att placera ett spel pre-match (livebetting räknas alltså inte) till maximalt 250 kr. Notera att det endast är matchodds (1×2) som gäller. I det fall ditt spel sitter kan du inkassera vinsten direkt. Skulle spelet gå förlorat betalar Unibet tillbaka insatsen upp till 250 kr om matchen avslutas inom ronderna 1-6. Återbetalningen är i form av kontanter som du inte behöver omsätta på något sätt.