323px-Arsenal_FC.svgÅrets FA-cupfinal spelas mellan Arsenal och Hull på Wembley kl. 18:00 på lördag. Arsenal har på pappret ett gyllene läge att bryta ökenvandringen som har pågått sedan 2005, men Hull, som genom åren sällan har varit i den här positionen, kommer att göra allt för att sätta käppar i hjulen för Wengers mannar. Skrällar är inte ovanliga i finaler i FA-cupen. Vi behöver bara gå ett år tillbaka i tiden för att hitta den senaste storskrällen då Wigan vann över Manchester City på Wembley.

1000 kr riskfritt på Expekt

Om du vill satsa en slant på FA-cupfinalen är Expekt rätt spelbolag att gå till. Som ny medlem på Expekt bjuds du nämligen på ett riskfritt spel på upp till 1000 kr. Du tar del av ditt riskfria spel genom tre enkla steg, nämligen:
1. Registrera ett spelkonto
2. Gör en insättning
3. Placera valfri insats på valfritt odds

Om ditt spel sitter får du behålla dina vinster. Dessutom går givetvis din insats tillbaka automatiskt. Om ditt spel inte sitter betalar Expekt tillbaka hela insatsen upp till 1000 kr i form av riktiga pengar. Att återbetalningen är i form av ”riktiga” pengar innebär att det inte finns några omsättningskrav kopplade till den.

Arsenal är storfavoriter

En snabb genomgång av oddsen inför FA-cupfinalen visar att Arsenal är storfavoriter. De flesta spelbolag erbjuder ett odds på omkring 1.45 för seger för Arsenal. Hull kan spelas i över 7 gånger pengarna och oavgjort vid full tid betalar mellan 4.00-4.50 gånger pengarna.