Comeon EurovisionSanna Nielsen charmar allt och alla i Köpenhamn och den första semifinalen i Eurovision var en braksuccé för den svenska delegationen. Med tisdagens resultat i ryggen har Nielsen och Sverige gått från att vara tippade på silverplats till att vara storfavoriter i lördagens final. Det är kanske läge för ett spel på Sanna Nielsen?

Om du vill placera en mindre insats på Nielsen är ComeOn det bästa alternativet. ComeOn bjuder nämligen på ett riskfritt spel på 50 kr. Vad detta innebär är att du får pengarna tillbaka (maximalt 50 kr) om ditt spel inte skulle sitta. Erbjudandet gäller både för torsdagens semifinal och lördagens final och du kan självklart kombinera odds från de båda enskilda evenemangen.

50 kr riskfritt

För att utnyttja erbjudandet hos ComeOn måste du placera ett spel till ett odds på minst 1.50 med en insats på minst 50 kr. Om ditt spel sitter är det bara att inkassera vinsten. Om ditt spel inte sitter får du 50 kr tillbaka. Återbetalningen krediteras ditt spelkonto vid kl. 14:00 nästföljande dag. Du kan bara utnyttja erbjudandet en gång, men i övrigt finns inga krångliga villkor.

En vinst för Sanna Nielsen betalar just nu (före den andra semifinalen) 2.40 gånger pengarna hos ComeOn. Om du vill ha ”säkra” pengar placerar du din insats på henne. Om du vill ha lite högre odds kan du spela på en outsider eller kombinera några intressanta Head 2 Head-spel.