Community Shield riskfrittSå är den europeiska fotbollssäsongen äntligen på väg att starta på riktigt. På lördagen gör Paris SG och Lyon upp om den franska supercupbucklan och på söndagen är det dags för Londons två storheter att göra upp om Community Shield. I Community Shield möts föregående säsongs segrare av Premier League (Chelsea) och FA-Cupen (Arsenal) och även om matchen har en liten karaktär av träningsmatch är det ingen av spelarna i klubbarna som gärna viker ned sig.

Matchen har avspark kl. 16:00 söndag den 2 augusti och det är Wembley som är skådeplatsen. Arsenal är titelförsvarare efter förra årets kross mot Manchester City. Chelsea ska försöka ta sin första titel sedan säsongen 2009/2010.

200 kr riskfritt spel

Det kommer att vara ett par spelbolag som uppmärksammar Community Shield med ett specialerbjudande. Vi menar dock att NordicBets erbjudande om ett riskfritt spel på 200 kr är det bästa. Erbjudandet fungerar enligt nedan:
1. Gör en insättning på 300 kr före avspark, det vill säga före kl. 16:00 på söndag
2. Ditt riskfria spel aktiveras direkt
3. Placera ditt spel på valfritt oddsval antingen före match eller som ett livespel (kombispel accepteras om minst ett oddsval är från Community Shield)
4. Sitter ditt spel behåller du vinsten
5. Förlorar du ditt spel får du insatsen tillbaka (200 kr).

I det fall ditt spel på Arsenal – Chelsea sitter betalas vinsten och insatsen ut direkt till ditt konto. Själva vinstpengarna kan du emellertid inte disponera fritt förrän du har uppfyllt omsättningskravet på 6x.