old traffordPartyPoker ger dig chansen att vinna en paket med hotellboende samt upplevelsen av ett unikt pokerevent som äger rum på Old Trafford i Manchester. Förutom att spela poker kommer vinnarna också få träffa spelare från Manchester United.   

”Arenapoker” håller kanske på att bli ett nytt fenomen då International Stadiums Poker Tour bland annat ska spela på Wembley i år.

Den 8-11 augusti äger pokereventet Road to Old Trafford rum på fotbollsarenan Old Trafford. Fram till och med den 4 augusti kan du vinna ett paket på PartyPoker som inkluderar detta:

  • $365  buy-in till pokerturneringen på Old Trafford
  • Hotellboende för 3 nätter
  • $550 i fickpengar
  • $35 till en välgörenhetsdonation

Resan får du alltså själv bekosta, men i övrigt ingår allt och du kommer också bjudas på en rundur i arenan samt VIP-spelarparty.

Vägen till Old Trafford går via PartyPoker och det finns mängder av möjligheter att vinna ett paket till eventet. Du kan börja på första kvalnivån som är gratis och därifrån bli en av de 50 som i varje turnering tar sig vidare till andra kvalrundan. Det går också att hoppa in direkt på valfri nivå. På den fjärde nivån garanteras 1 Road to Old Trafford-paket i varje turnering och dessa spelas på söndagar 19:55. Inköpet är $85.