PokerStars har tennisstjärnan Rafael Nadal som en av sina ambassadörer och nu kör de en tävling där du har chans att få tillbringa en dag spelandes både tennis och poker mot den unga supertalangen.

Till och med den 21 oktober 2012 kommer PokerStars att arrangera fem gratisturneringar per dag som en del av kampanjen Rafa Dream Day, och det kommer även finnas kvalturneringar tillgängliga för $1,10. Kvalturneringarna för $1,10 startar vid helt klockslag varannan timme. För gratisturneringarna är det max en turnering per person och dag som gäller, för betalturneringarna finns inte någon sådan begränsning.

Finalen spelas söndagen den 21 oktober hos PokerStars och startar klockan 12:00 ET. Vinnaren får besöka Mallorca den 1-2 december 2012 för att hänga med Rafael Nadal på tennisbanan och vid pokerbordet. I vinsten ingår bland annat flygresa, boende, samtliga måltider och pokerlektioner från Nadals personliga pokertränare.

”Det är alltid en underbar upplevelse när jag träffar mina fans, men jag har aldrig gjort något sådant här tidigare,” kommenterar Nadal. ”Jag har tillbringat tid med att skriva autografer och posera för bilder, men här kommer de faktiskt försöka vinna över mig. Detta är något helt nytt för min del. Jag är en mycket tävlingsinriktad person, som du vet, så om jag är på banan, spelar datorspel eller spelar poker ogillar jag att förlora och försöker alltid vinna. Jag är fortfarande en nybörjare på den här sporten men jag har min pokertränare så när det blir dags för mig att spela mot mina fans hoppas jag att jag kommer att vara redo. Det kommer att bli mycket roligt, men för att vara ärlig så vill jag inte förlora!”

Du hittar turneringarna i PokerStars spelklient genom att gå till ‘Tourney’ > ‘All’.