Betfair bjuder på boostade odds till 8.00 på United-seger ikväll när det nu är hög tid att avgöra vem av just Manchester United och Sevilla som ska få avancera till kvartsfinal i Champions League. Så är du inte redan medlem hos Betfair är det alltså hög tid att bli det nu!

united-sevilla boostade odds hos betfair

United formstarkt under 2018

Det var ett första möte nere i Spanien som inte alls levde upp till förväntningarna. 0-0 blev resultatet då och denna gång är åskådarna åtminstone garanterade att få se mål på ett eller annat sätt. Skulle även denna matchen sluta 0-0 blir det förlängning och vid alla andra oavgjorda resultat går Sevilla vidare. Därför är det press på Mourinho och United att hålla tätt bakåt samtidigt som de gör åtminstone ett mål framåt.

Föregående helgs 2-1-seger mot Liverpool var Uniteds 10:e seger för år 2018 och därmed är de ett av de mer formstarka lagen i Europa för tillfället, även om också United haft sina dippar (1-0-förlusten mot Newcastle exempelvis). Efter det första mötet nere i Sevilla har de radat upp tre raka segrar, varav två mot topp 5-konkurrenter. Chelsea besegrades med 2-1, Crystal Palace med 3-2 och i helgen kunde Liverpool slås tillbaka med 2-1.

Insatsen mot Liverpool var en av de allra bästa Red Devils svarat för under Mourinhos ledning rent taktiskt. Laget utnyttjade Liverpools svagheter på ett oerhört bra sätt, vilket gjorde att spelare som Dejan Lovren och Virgil van Dijk såg ut som skolpojkar. I första halvlek gick mycket av Uniteds spel ut på att ställa Romelu Lukaku mot Lovren en mot en i nickdueller och det var precis så båda Uniteds mål kom till. I den 14:e minuten skickade David De Gea ut en inspark, Lukaku och Lovren gick upp i höjdduell, Lukaku vann duellen och skarvade vidare till Marcus Rashford som elegant sköt in 1-0 i bortre hörnet. I den 24:e minuten var det dags igen. Insparken letade sig till Lukaku som enkelt kunde ta ner bollen och hålla bort Lovren innan han skickade den i djupet till Juan Mata. Bollen studsade sedermera ut till Rashford, som från samma position som vid 1-0-målet, enkelt kunde placera in tvåan.

Liverpool stod inte att känna igen denna eftermiddag. För trots stort bollinnehav i den andra halvleken kunde de inte tränga igenom United-försvaret. Reduceringen kom istället via Eric Baillys snedspark som retfullt letade sig in bakom De Gea i kassen. Bailly var annars en av planens bästa spelare och är en väldigt viktig pusselbit för Mourinho. De matcher han har varit skadad har defensiven sett väldigt skakig ut och avsaknaden av en ledartyp har varit tydlig. Men med Bailly på plan ser United mycket stabilare ut.

Sevilla däremot, fortsätter att blanda starka insatser med väldigt svaga sådana. Sedan första mötet med United har de hunnit med att spela fyra matcher i La Liga med just blandade resultat. Två förluster och två vinster är facit på dessa. En 2-5-förlust mot Atletico Madrid följdes upp med två raka segrar mot Malaga och Athletic Bilbao, innan det i helgen blev ytterligare en förlust mot topplaget Valencia med 0-2.

Höga toppar, djupa dalar är det som gäller för Sevilla den här säsongen alltså. I sina bästa stunder är spelare som Ever Banega, Steven Nzonzi och Nolito fullkomligt briljanta, samtidigt som de också kan vara lika värdelösa.

Spela med boostade odds hos Betfair

Manchester United får klara sig utan Ander Herrera, Phil Jones, Daley Blind och Marcos Rojo. Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic är också frågetecken inför deltagandet i matchen.

Sevilla får klara sig utan båda sina högerbackar Sebastian Corchia och Miguel Layun. Corchia är skadad och Layun är inte registrerad för Champions League-spel för Sevilla. Lionel Carole och Jesus Navas missar definitivt kvällens match, medans Juan Soriano är tveksam till spel.

Vill du spela på kvällens möte mellan Manchester United och Sevilla? Som ny medlem hos Betfair kan du spela på United-seger med boostade odds upp till hela 8 gånger pengarna!