Bethard_Dragomir_banner1_limited info_SWEBara dagar kvar till Premier League drar igång, äntligen ska vi få se spelare som Sergio Aguero, Eden Hazard och inte minst Zlatan Ibrahimovic äntra Englands fotbollsplaner. För er som inte klarar av att vänta till helgen så spelas där redan ikväll en match av stor dignitet när Supercupen ska avgöras. Real Madrid mot Sevilla är det som gäller och matchen visar tydligt vilken spansk dominans vi fick bevittna föregående säsong. Spela på matchen hos Bethard, en sportsbook med grymma odds och ett oslagbart välkomsterbjudande.

Real Madrid klara favoriter

Spelplatsen för kvällen är inte mindre än Lerkendal Stadion i Norge. Räkna med många nordiska supportrar till de båda lagen, inte minst Real Madrid. Ska Sevilla kunna stå emot Zinedine Zidane och hans mannar eller ska det bli ännu en titel för laget ifrån Madrid? Två gånger tidigare har Real Madrid vunnit cupen, senast 2014.

Real Madrid                       1.86

Oavgjort                              3.60

Sevilla                                  4.15

Oddsen, hämtade ifrån Bethard, tyder på att Real Madrid är klara favoriter och att Sevilla får finna sig i att slå ur underläge. Man ska dock inte underskatta laget ifrån den spanska sydkusten då man flera gånger tidigare visat att man kan störa de allra bästa, inte minst när man vann Europa League. Det som oroar i Sevillalägret är att man under sommaren tappat flera utav de bärande spelarna i laget så som Grzegorz Krychowiak, Kevin Gameiro och Coke.

In på Bethard redan nu och lägga dina spel inför kvällens match. Över 140 spel finns tillgängliga så chansen att du hittar ett vinnande spel är större än på länge!