Livestreaming hos RaceBetsSydafrika är en nation på frammarsch när det gäller trav och galopp, och det mycket på grund av svenska initiativ. Det finns idag ett nära samarbete mellan den sydafrikanska organisationen Trotting South Africa och svenska aktörer, inte minst när det gäller avel. Det är dock fortfarande galopp som är hästsporten nummer ett i Sydafrika, men travcirkusen växer för varje år och Sydafrika har på senare tid seglat upp som reell utmanare bland de lite mindre kända travnationerna.

Ju större intresset för en trav- och galoppnation blir, desto större blir givetvis också intresset för spel och vi ser nu en veritabel boom för spel på sydafrikanska lopp. Det går idag att spela på lopp från Sydafrika på ATG vissa dagar i månaden (framför allt måndagar) men om du vill ha ett mer gediget utbud av lopp och även spelformer är det Racebets som är det naturliga valet.

Livestreams på sydafrikansk hästsport

En specialitet med Racebets är det stora utbudet av livestreams från trav- och galopplopp runt om hela världen. För tävlingar i Sydafrika gör man inget undantag. Varje lopp direktsänds direkt på webbplatsen och för att se loppet i realtid behöver du bara se till att ha den senaste versionen av bland annat Flash installerad i din webbläsare.

Bonus på trav och galopp i Sydafrika

Racebets satsar tungt på sydafrikansk hästsport och har en hel del kampanjer specifika för travtävlingarna nere på Afrikas södra spets. Särskilt intressant är det stående erbjudandet som innebär att du får en cashback (återbetalning) av 10% av dina totala insatser under dagen. Maximal återbetalning är 500 kr eller motsvarande och pengarna räknas som en bonus som måste omsättas fem gånger innan uttag kan göras.

Travbanor i Sydafrika

Racebets erbjuder spel på en handfull av trav- och galoppbanorna i Sydafrika. I störst fokus är Greyville Racecourse, men även Kenilworth, Vaal och Flamingo Park brukar figurera varje vecka. Greyville är nationalarena för galopp i Sydafrika och är till exempel den bana som används för prestigefyllda Durban July Handicap. Banan invigdes faktiskt så tidigt som 1897.