unibetSöndagen den 14:e september är det dags för riksdagsval. Kommer Alliansen att få sitta kvar över nästa mandatperiod eller blir det för Reinfeldt att flytta ut ur Rosenbad? Så här strax innan valet har de rödgröna en ledning över Alliansen och det märks också när man tittar på oddsen.

Det är ett par av de svenska spelbolagen som satsar ganska hårt på riksdagsvalet och som redan har tagit fram en hel del odds. Om du vill ha det ojämförbart största utbudet av odds på valet är det dock Unibet som gäller. Här kan du faktiskt inte bara spela på vem som blir statsminister och hur regeringskonstellationen kommer att se ut, utan även på resultaten i kommunalvalen i en mängd svenska städer.

Vem tar plats i Rosenbad?

Eftersom Stefan Löfven är partiledare för favorittippade Socialdemokraterna har han också ett mycket lågt vinnarodds. Unibet betalar i skrivande stund 1.25 gånger pengarna på den forna fackpampen som ny statsminister efter valet. När det gäller hur regeringen kommer att se ut har konstellationen V+S+Mp det lägsta oddset. Som god tvåa kommer S+Mp och som trea kommer den nuvarande konstellationen med C+Fp+Kd+M.

Om du söker mer spänning under söndagskvällen finns en mängd läckra head to head-spel att kika lite närmare på. Några exempel är.
Miljöpartiet – Sverigedemokraterna H2H
Miljöpartiet – Centerpartiet + Kristdemokraterna H2H

Odds på valutgången i enskilda kommuner

Oddsmakarna på Unibet har grottat ner sig ordentligt i politiken på kommunnivå och erbjuder i skrivande stund (4:e september) odds på valutgången i hela 37 svenska kommuner. Det tillkommer säkert fler kommuner ju närmare vi kommer valdagen. Du kan spela på valutgången i Pajala, Malmö, Karlstad, Falun och ytterligare 33 kommuner. I Karlstad till exempel verkar det för tillfället vara dött lopp mellan blocken medan det i Falun kan bli en jordsskredsseger för det röda blocket.