Malmö PSG erbjudandeDet är dags för ännu en härlig Champions League-höst och även den här gången har vi svenskt i startfältet. Malmö FF klarade av kvalet med bravur och nu väntar festliga tisdagar och onsdagar mot klubbar som Real Madrid och PSG.

Den första matchen i äventyret går borta mot Paris SG och det är ju ett högintressant möte på fler än ett sätt. I PSG spelar en viss Zlatan Ibrahimovic, som ju är uppvuxen i Malmö och som har spelat ett gäng säsonger i MFF i sin ungdom.

Det saknas inte anledningar att se PSG-MFF på tisdagskvällen (kl. 20:45 tisdag den 15 september), men det kan ju bli ännu lite mer spännande om man även har en kupong i handen. Om du håller en tumme för Malmö har Unibet ett intressant spelalternativ för dig att kika på.

Förstärkt odds på Malmö

Unibets erbjudande för PSG-Malmö FF handlar om ett förstärkt odds på marknaden dubbelchans första halvlek. Oddset är rejält uppdraget och du får 4.00 gånger pengarna i det fall du spelar på att Malmö klarar minst oavgjort till halvtid.

Så här fungerar erbjudandet
Du börjar med att anmäla dig till kampanjen. Därefter ska du placera en insats på minst 200 kr på just oddset för dubbelchans Malmö. Om Malmö håller oavgjort när domaren blåser av för halvtid får du den ordinarie vinsten (ordinarie odds = 2.55) utbetald direkt. Mellanskillnaden (4.00-2.55) betalas ut som en oddsbonus som har ett omsättningskrav på 6x till odds på 1.40 eller högre.