NordicBet LiverpoolDet är dags för det första mötet för säsongen mellan de två största klubbarna i den brittiska fotbollen. När Manchester United tar emot Liverpool på Old Trafford på lördagseftermiddagen (kl. 18:30 lördag den 12 september) är det mer än bara tre poäng som står på spel. Matchen är en prestigekamp utan dess like mellan de två lag som vunnit mest genom åren.

Att matchen kommer att bli något extra synes väl vara självklart. För tre spelare på NordicBet kommer matchen att bli ännu mer speciell. Det är nämligen så att NordicBet kommer att dela ut fotbollsresor till returen lagen emellan på Anfield i januari 2016 till de spelare som lyckas svara rätt på ett antal kvalificeringsfrågor.

Svara rätt och vinn fotbollsresa för två till Liverpool

Om du har ett spelkonto på NordicBet är du tre steg från att ha chansen att vinna en fotbollsupplevelse för livet. Första steget är att svara på fem frågor och en utslagsfråga. Nästa steg är att skriva in den e-postadress du har registrerad hos NordicBet och det sista steget är att placera ett oddsspel på minst 100 kr på matchen (bara pre-match). Så fort du har uppfyllt de tre stegen är du med i tävlingen om fotbollsresorna.

Resans värde beräknas till cirka 16 000 kr. Det som ingår är flyg (5000 kr i kontanter), fyra nätter på fyrstjärnigt hotell i Liverpool, matchbiljetter med hospitality, med mera.

Frågorna att besvara är:

  • Blir det straff i matchen?
  • Hur många gula blir det i första halvlek?
  • Lag som får flest hörnor
  • Resultat efter 90 minuter
  • Lag som gör första bytet
  • Utslagsfråga: Minut för första bytet