Tisdag igen och efter förra veckans succématcher i Champions League bjuder kommande vecka på ytterligare fyra spännande matcher. Ikväll är det tyska Bayern München som tar emot turkiska Besiktas på Allianz Arena men den matchen där fotbollsvärlden vänder sina blickar mot spelas i Chelsea, London som tar emot FC Barcelona.

FC Bayern München gjorde sig tidigt på säsongen av med tränaren Carlo Ancelotti och tog istället in den gamla succétränaren Jupp Heynckes som vann trippeln inkluderat Champions League med laget 2013. Sedan demontränarens återkomst har Bayern gått som tåget och har 15 raka vinster i alla turneringar. Fördelen av hemmaplan under kvällens match gör naturligtvis också att man är storfavoriter och det är inget som talar för att det blir annorlunda ikväll.

Besiktas är heta men Bayern blir för svåra

Besiktas vann visserligen sin Champions League-grupp och hade nog hoppats på annorlunda lottning i åttondelsfinalen. Bayern München och Real Madrid var de två klubbarna att undvika från pool 2 och Besiktas skuttade nog inte av glädje när lottningen var klar. Besiktas form är dock god med enbart en förlust på de 12 senaste matcherna men visst är Bayerns kostym Armani och Besiktas H&M. Tyskarna har inga problem att ta sig förbi Besiktas över två matcher.

Den andra matchen kommer ha betydligt fler tv-tittare och neutrala åskådare när det gamla hatmötet Chelsea vs FC Barcelona är tillbaka i slutspelet av Champions League. Under en intensiv period 2005 och 2006 mätte lagen varandra 6 gånger och det var hat och kaos varje gång. Det värsta någonsin är dock 2012 när Chelsea blev totalt blåsta av en norsk domare. Fråga bara Michael Ballack som inte var glad efter matchen.

Hämta Bonus

Barcelona är med all rätt favoriter inför kvällens match även om den går på Stamford Bridge. Barca leder La Liga i överlägsen stil och är i final i Copa del Rey. Om trippeln ska bli deras krävs det att man tar sig förbi Chelsea och vidare till kvartsfinal. Trots försäljningen av Neymar inför säsongen har Barcelona alltså gjort en betydligt bättre säsong och allting talar för att La Liga redan är klart. Extra glädjande för Katalanerna som vill bryta dominansen Real Madrid haft senaste säsongerna med dubbla regerande Champions League-titlar och dessutom regerande mästare av La Liga.

Chelsea i sin tur har gjort en omvänd resa då de vann Premier League i fjol men absolut inte är i närheten av att göra detsamma denna säsong. Istället får Conte sikta på att ligga kvar bland topp 4 för att sedan satsa på cuperna istället.

Oddsa hos Betfair

Inför de heta Champions League-matcherna kör Betfair nu en gedigen kampanj. Om du spelar ett spel på 200 kronor eller mer på en av kvällens åttondelsfinaler får du 100 kr i form av ett gratispel som du kan använda på morgondagens fotboll. Betfair är ett skönt spelbolag där du alltid kan känna dig säger. När det nu dessutom väntas 100 kr i gratisspel finns det inte längre någon anledning att inte spela hos den fina bettingsajten. Ta ett besök in på sajten idag och du som inte är medlem bör bli det på direkten. Annars missar du den magiska värld Betfair erbjuder!

Betfair logo