Betway Virtual bettingHypotetiska matcher är en intressant spelform som i korthet handlar om att ett spelbolag kombinerar oddsval från två olika matcher. Vad det innebär är att du spelar på utfallet i två matcher samtidigt men bara väljer ett oddsval. Vi tar ett exempel för att visa på hur det fungerar.

Real Madrid möter Elche och Barcelona möter Eibar i La Liga. I den hypotetiska matchen ställs Real Madrid mot Barcelona och det är det antal mål som respektive lag gör i sina respektive matcher som avgör utfallet i det hypotetiska spelet. Om Real Madrid gör fyra på Elche och Barcelona gör tre på Eibar vinner Real Madrid den hypotetiska matchen.

Det är flera spelbolag som har börjat erbjuda odds på hypotetiska matcher och Betway är det senaste tillskottet till familjen. Hos Betway kan du spela på hypotetiska matcher på såväl fotboll som ishockey nästan varje dag i veckan.

500 kr gratisspel

Om du inte har ett spelkonto hos Betway kan du prova på nyheten med hypotetiska matcher med ett riskfritt spel på upp till 500 kr. Erbjudandet fungerar enligt det följande:
1. Sätt in upp till 500 kr
2. Satsa det totala beloppet av insättningen på odds
3. Få ett gratisspel på samma värde som insättningen

När du placerar ditt första oddsspel gäller ett par villkor. Om du spelar en singel eller ett kombinationsspel måste oddset vara på minst 1.75. Om du i stället spelar systemspel måste varje oddsval ha ett odds på 1.40 eller mer.