Chelsea Arsenal

Vi laddar upp inför alla helgens stormatcher med att gå igenom de bästa förhandsoddsen ifrån Expekt. Imorgon, lördag väntar en riktig smällkaramell i form utav matchen mellan Chelsea – Arsenal på Stamford Bridge i centrala London. Vinst för Chelsea och vi får nog se ligan som avgjord då man redan innan helgens omgång har 9 poäng tillgodo ner till de jagande lagen.

 

Chelsea kommer senast ifrån en jämn och tät match mot Liverpool där man lyckades med det man ville, nämligen att inte förlora. 1–1 slutade matchen och vore det inte för Diego Costas straffmiss kunde Antonio Contes gäng ryckt än mer i ligatoppen. Nu ges man en ny chans att avlägsna sig ifrån de jagande lagen när man tar emot Arsenal. Ett Arsenal som man haft förvånansvärt lätt för just hemma på Stamford Bridge genom åren, senaste nederlaget kom säsongen 2011/12. David Luiz och Eden Hazard fick några lättare smällar i matchen mot Liverpool men ska enligt rapporter vara fit for fight till lördagens drabbning vilket betyder att Chelsea har en helt skadefri trupp att tillgå.

Bortalaget, Arsenal åkte på en rejäl kalldusch i senaste omgången då Watford kom på besök och hämtade med sig alla 3 poängen. Det kunde knappast bli mer talande för Arsenal att när man väl har chansen att utmana om titeln stå för ett riktigt bottennapp, historien upprepar sig igen. Vad som gjorde läget än värre var att Aaron Ramsey tvingades avgå med en skada vilket gör att Arsene Wenger verkligen saknar alternativ på innermittfältet.

Förlusten i veckan tog hårt på Arsenal som nu ska försöka ladda om inför säsongens tuffaste bortamatch, detta med en lång skadelista. Chelsea å andra sidan gjorde en stabil match borta mot Liverpool och kommer säkerligen stärkta till lördagens drabbning. Hemma på Stamford Bridge har man genom åren haft lätt för The Gunners och vi ser inga tendenser till att den sviten kommer att brytas här, 1:an spelas hos Expekt till fina 1.95 gånger insatsen!

 

Missa inte Expekt’s senaste erbjudande, exklusivt för alla er läsare hos Spelaspel.se! Alla ni som tidigare varit spelare hos Expekt men inte spelat sedan juni 2013 kan nu öppna ett nytt konto och på så sätt ta del av välkomstbonusen på nytt. En välkomstbonus som ger dig 500% bonus på din första insättning upp till 500 kronor!