Spela för minst 100 kronor på Eurovision Song Contest (ESC) 2013 hos Unibet så får du 10 gratissnurr på den musikaliska slotten Disco Spins i Unibet Casino Red. Endast satsningar där oddset är 1,20 eller högre räknas.

För att ta del av erbjudandet måste du gå till Unibet och anmäla dig till kampanjen innan du gör din satsning på ESC. Du har fram till klockan 23:00 lördagen den 18 maj på dig, sedan går det inte längre att anmäla sig.

Erbjudandet gäller både satsningar som görs i förväg och livebetting som görs efter att programmet satt igång.

Du kan bara utnyttja erbjudandet en gång. Du kan alltså inte får mer än 10 gratissnurr genom att göra flera olika satsningar på ESC. Dina gratissnurr på Disco Spins blir tillgängliga klockan 16:00 måndagen den 20 maj.

För mer information, gör ett besök hos Unibet!

Eurovision Song Contest 2013

Eurovision Song Contest (ESC) 2013 är den 58:e upplagan av ESC och den äger rum i Sverige eftersom det svenska bidraget ”Euphoria” med Loreen vann i Azerbajdzjan förra året.

ESC 2013 är uppdelad över tre datum:

  • 14 maj
  • 16 maj
  • 18 maj

Samtliga tre evenemang hålls på Malmö Arena och totalt 39 länder kommer att delta. Sveriges bidrag är låten ”You” som sjungs av Robin Stjernberg. You är skriven av Robin Stjernberg, Linnea Deb, Joy Deb och Joakim Harestad Haukaas och framförs på engelska.