ConIFA 2014Känner du dig lite blasé inför Premier League, La Liga, Champions League och fotbolls-VM? Vill du upptäcka nya marknader att spela på? Då har NordicBet medicinen för dig. I juni erbjuder NordicBet nämligen spel på ConIFA World Football Cup, som är ett slags världsmästerskap för regioner och statslösa folk som inte är medlemmar av FIFA.

ConIFA World Football Cup 2014 arrangeras i Östersund. Arrangör är Sápmi, som är en informell region som täcker delar av Norge, Sverige, Finland och Ryssland. Det är 12 lag som är speciellt inbjudna till turneringen, nämligen Kurdistan, Sápmi, Padanien, Isle of Man, Nagorno-Karabach, Abchazien, Aramean Suryoye, Tamil Eelam, Zanzibar, Darfur, Sydossetien och Occetanien.

NordicBets New Heroes

NordicBet är stolt huvudsponsor av ConIFA World Football Cup och man jobbar för att stärka turneringens status. Man gör det bland annat genom att öka medvetenheten om ConIFA bland den fotbollsintresserade allmänheten. NordicBet har nu inför årets turnering till exempel skapat en webbserie i 12 delar där vart och ett av de deltagande lagen får några minuter i rampljuset. Klippen är härligt inspirerande för alla som älskar fotboll.

Spelschema och odds

De 12 lagen är indelade i fyra grupper med tre lag i varje grupp. De två främsta lagen i varje grupp går vidare till kvartsfinal. Alla lag är garanterade minst fyra matcher.

Kurdistan och Padanien är favorittippade till 3.00 gånger pengarna medan Sápmi kan spelas till ett odds på 3.25. Alla vinnarodds är som följer:

Kurdistan – 3.00
Padanien – 3.00
Sápmi – 3.25
Aramean Suryoye – 7.00
Nagorno-Karabakh – 8.50
County of Nice – 8.50
Occetanien – 25.00
Abchazien – 35.00
Sydossetien – 40.00
Tamil Eelam – 200.00
Darfur United – 250.00
Ellan Vannin (Isle of Man) – 250.00