CHL NordicBetI premiärsäsongen av Champions Hockey League klev Luleå HF till topps. Luleå HF har aviserat att man satsar hårt på CHL även i år, men det finns självklart andra klubbar som gärna vill stoppa en CHL-buckla i prisskåpet.

De svenska bidragen i CHL den här säsongen är Skellefteå (lägst odds), Växjö Lakers, Luleå, Frölunda, HV71, Färjestad, Linköping och Djurgården. Bland namnkunniga klubbar från övriga Europa märks Davos, Oulun Kärpät (brons förra säsongen), Lions Zürich, HIFK Helsinki och Genève-Servette.

Intressanta matcher den här veckan

Nu i veckan är alla svenska klubbar i aktion i CHL. Matcher och nedsläpp är som följer.
Djurgården – Tappara (19:00, torsdag 20 augusti)
Frölunda – Sheffield (19:00, torsdag 20 augusti)
Växjö Lakers – Braehead Clan (19:00, torsdag 20 augusti)
Färjestad – Davos (20:00, torsdag 20 augusti)
Hkm Nitra – Skellefteå (18:30, fredag 21 augusti)
Luleå – Lukko (15:00, lördag 22 augusti)
HV71 – Red Bull Salzburg (19:00, lördag 22 augusti)
Linköping – Bern (15:00, söndag 23 augusti)
Bili Tygri Liberec – Skellefteå (16:15, söndag 23 augusti)

Vinn 100 kr free bet

För att fira att CHL är igång erbjuder NordicBet alla insättande spelare att ta del av ett free bet-erbjudande. Om du inte har något konto får du först registrera dig och sedan ta del av oddsbonusen som erbjuds alla nya spelare.

För att aktivera gratisspelet ska du placera ett spel på en singel eller ett kombispel (minst en match från CHL) antingen pre-match eller live till en insats på minst 100 kr. När det är klart kan du inom sju dagar spela riskfritt på valfri match. Det är bara att markera den blå rutan för ”free bet” för att spela riskfritt. Kampanjen är tillgänglig fram till och med den 6 september.

CHL på NordicBet

NordicBet är även denna säsong officiell partner till CHL. Det är väl lite roligt i sig att ett svenskt spelbolag sponsrar denna pan-europeiska hockeyliga, men mer intressant är kanske att NordicBet genom detta får chansen att erbjuda det överlägset största utbudet av odds på CHL, både pre-match och live.

Med ett spelkonto hos NordicBet kan du även streama matcher från CHL både på din dator och på din surfplatta/mobil. Det är inte riktigt klart hur utbudet kommer att se ut, men vi gissar att en lång rad matcher kommer att livestreamas gratis för alla aktiva spelare.