BetUP UnibetPremier League, Primera Division och Serie A är alla igång efter denna helg. Nu är det endast tyska Bundesliga kvar att sparka igång och det får vi vänta på enda till nästa helg innan det är dags. Redan nu kan du dock hitta några väl utvalda spel på den tyska ligan med odds som du inte hittar någon annanstans. Kolla in Unibets odds-boost på Bundesliga nu, en kampanj som du kan utnyttja fram till dagen då ligan sparkas igång, 26 augusti.

Fortsatt succé under Carlo Ancelotti?

Bayern München slutar aldrig att imponera, man visar år efter år att man är den utan tvekan största och mest framgångsrika klubben i Tyskland. De senaste fyra säsongerna har slutat med en ligatitel för det röda laget ifrån München, ett facit som talar sitt tydliga språk. Det är för tillfället inget annat lag som kan mäta sig med Bayern München, vare sig på det sportsliga eller på det ekonomiska planet.

Under sommaren har man tillsatt Carlo Ancelotti som ny tränare samt plockat in spelare som Mats Hummels och Renato Sanchez. Spelare som ansluter till en redan stjärnspäckad trupp och det ska mycket till om något annat lag ska kunna utmana Bayern München om ligatiteln denna säsong.

Just nu kan du spela på Bayern München som ligavinnare samtidigt som Robert Lewandowski ska vinna skytteligan till hela 4 gånger pengarna, ett odds du endast hittar på Unibet. Att spelaren som förra säsongen gjorde otroliga 30 mål ska vinna skytteligan även denna säsong är ingen högoddsare så det finns verkligen värde i att spela detta intressanta kombo-spel.