Riskfritt spel British OpenBritish Open spelas i år på The Royal Oaks utanför Liverpool och hela världseliten finns självklart på plats för att göra upp om både vinnartrofén, en enorm mängd rankingpoäng och en gigantisk prispott. Om du är ett fan av golf och dessutom gillar att sätta en slant på golfodds har vi hittat ett utmärkt erbjudande till dig. Unibet bjuder nämligen på ett riskfritt spel om du spelar på odds på British Open.

Först ska du anmäla dig till erbjudandet på Unibets speciella kampanjsida. Sedan ska du spela en eller flera kuponger med odds på British Open till en insats på sammanlagt minst 250 kr. Du kan spela både i datorn och på mobilen och både pre-match och livebet. Sedan får du ett riskfritt spel som aktiveras senast kl. 18:00 måndagen den 21 juli. Det riskfria spelet kan du använda hur du vill.

  • Spela för 250 kr för att få ett riskfritt spel på 50 kr
  • Spela för 500 kr för att få ett riskfritt spel på 100 kr
  • Spela för 2000 kr för att få ett riskfritt spel på 500 kr

Oddsen på British Open

Världsettan Adam Scott är enligt oddsen favorit att vinna The Open Championship, men han är långt ifrån den enda spelaren som beräknas ha en chans att vinna denna så prestigefyllda turnering. Världstrean Justin Rose, som fullkomligt krossade allt motstånd i Scottish Open förra veckan, ska ha goda chanser att plocka hem bucklan, och så har vi ju vår egen Henrik Stenson (tvåa i världen) med till start. Ska Stenson bli den första manliga svenska golfspelare att vinna en major? Här är genomsnittsoddset på spelbolagen för topp 5.

Adam Scott: 12
Justin Rose: 14
Henrik Stenson: 15
Rory McIlroy: 16
Sergio Garcia: 17