Bandy VM 20162016 års Bandy VM är de 36:e världsmästerskapet och det spelas i Uljanovsk i Ryssland. Uljanovsk är en klassisk rysk bandystad med två arenor som går under namnet Volga-Sport-Arena och Central Stadion Trud. Den förstnämnda är en inomhus arena och den andra är en utomhus arena. Bandy VM kommer spelas mellan den 1 februari och 7 februari.

Sverige inledde VM:et med att möta vårt grannland Finland och det vart en riktigt magisk start där vi vann med 9 – 1. De senaste tio mästerskapen är det Sverige och Ryssland som har varit i VM-final och mycket tyder på att det kommer bli detsamma i år. Med detta sagt så kommer det finnas en handfull med intressanta matcher att spela på och det är där vi siktar på hitta de där underbara överoddsen.

Hitta det bästa oddsen på Bandy VM

Bandy VM är egentligen ett VM mellan två lag, det är ytterst sällan som giganterna Sverige och Ryssland åker på förlust. Det är det här som gör Bandy VM mycket intressant med tanke på att du måste bredda dina spelvyer ganska rejält. Under Bandy VM är det handikapp spel som gäller till fullo samt att spela på det så kallade blåbärs nationerna.

Hur spelar man på HCP Odds? Exempel: Sverige möter Finland där får Finland ett försprång på 5 mål, för att att Sverige ska vinna räcker det inte med att det blir 5-1 i matchen utan Sverige måste ha gjort sex mål mer än Finland och det på det viset får du ett spelbart odds.

1000 kronors riskfritt spel hos Expekt

Expekt har ett riktigt schyst välkomsterbjudande där du kan få ett gratisspel på 1 000 kronor när du registrerar dig som ny spelare hos dem. Detta är ett perfekt erbjudanden att använda under Bandy VM när du väljer att spela på en match där det kan gå lite hur som helst. Förlorar du ditt bett kommer du få din insats upp till 1 000 kronor tillbaka utan omsättningskrav självklart. Vinner du dit bet då kommer behålla de pengarna du har vunnit.

Sätt stopp för Rysslands dynasti

Ryssland har vunnit VM de tre senaste åren och i år är det dags för Sverige att bryta den traditionen. Ryssland har varit det dominerande landet i Bandy med Sverige tätt efter. Totalt har Ryssland 14 VM-guld medan Sverige har 11 stycken. Den sjunde februari kommer vi med största sannolikhet få se Ryssland möta Sverige i en final.  Så här ser de senaste resultaten ut:

2012: Sverige – Ryssland 5-4

2013: Ryssland – Sverige 4-3

2014: Ryssland – Sverige 3-2

2015: Ryssland – Sverige 5-3