NordicBet

Så var det äntligen dags för Allsvenskan och lördagen bjuder på hela tre stycken matcher, alla med oerhörd betydelse. Klockan 16.00 sparkar samtliga matcher igång, Gefle – Hammarby, Sundsvall – Norrköping och Östersund – Elfsborg. Se till att inte missa en sekund genom att följa matcherna hos NordicBet, sportsbook med bäst koll på nordisk fotboll!

Ödesmatch i Gävle

Två lag som kämpar för sina liva i botten av tabellen ställs under dagen mot varandra. Gefle mot Hammarby är en match som andas ångest och känslor. Hemmalaget har denna säsong spelat ett spel som i nio av tio fall leder till spel i Superettan, endast 8 inspelade poäng på 15 matcher.

Gästerna, Hammarby kommer till matchen med en sviktande form. Man har svårt att hitta kontinuitet i spelet och tränaren Nanne Bergstrand är numer en mycket hårt pressad man. Vinst i dagens match är utav yttersta vikt för båda lagen så räkna inte med någon enkel match.

Gefle                    3.25

Oavgjort              3.60

Hammarby         2.15

 

Norrköping mot tillfällig serieledning

Jens Gustafsson har fått en godkänd start på sitt äventyr i den regerande mästarklubben. Efter att ha åkt ur kvalet till Champions League så kan man nu koncentrera sig helt på Allsvenskan. Man ligger i skrivande stund på en andraplats bakom Malmö FF, endast en poäng efter. I matchen emot Sundsvall ska man vara klara favoriter men får samtidigt se till att göra jobbet som krävs.

Sundsvall parkerar på en stabil 8:e-plats, något som laget säkerligen är mer än nöjda med. Man kommer senast ifrån en stark vinst emot Djurgården men kommer att ställas på ett helt annat prov i dagens match.

Sundsvall                            3.50

Oavgjort                              3.50                       

Norrköping                         2.08