Bethard ger bäst odds på svensk segerAllsvenskan är igång på nytt efter ett stekhet EM i Frankrike som slutade med Portugisisk succé. Trots att den största stjärnan av dem alla, Cristiano Ronaldo fick utgå skadad i finalen så lyckades man ändå besegra hemmanationen och bärga hem den åtråvärda pokalen. För oss som inte kan få nog av svensk fotboll så är väntan äntligen över, Allsvenskan är tillbaka och redan i helgen bjuds vi på några riktigt spännande matcher. Spela på alla Allsvenska matcher hos Bethard!

 

Kom in i matchen – Spela hos Bethard

Inte nog med att man kan erbjuda sina spelare ett grymt utbud av spel på flertalet olika sporter, man erbjuder nu också alla nya spelare en välkomstbonus som kommer få din spelkassa att jubla av glädje. 100% insättningsbonus vid din första insättning upp till 1000 kronor gör att du kan satsa på de stora vinsterna med en gång. Här finns ingen tid att spilla, bli medlem nu och ta vara på detta mycket generösa erbjudande.

 

Stormatch på Friends Arena

AIK mot Malmö FF, det är en match som andas heta känslor, högkvalitativt spel och många tuffa dueller. När mesta mästarna, Malmö FF kommer på besök så vill man alltid visa att man minsann inte kommer vika ner sig, så också AIK. Räkna inte med någon enkel match för skånelaget när man gästar Stockholm och Friends Arena. Spela på matchen hos Bethard och erbjuds odds som du inte hittar någon annanstans!

AIK                         2.95

Oavgjort              3.20

Malmö FF            2.40