Betsafe NFLEfter många år med en lång rad romerska siffror som beteckning är det nu för första gången dags att använda arabiska siffror, det vill säga de siffror som vi använder normalt. Det hade liksom sett lite märkligt ut om denna säsong skulle heta ”Super Bowl L”. I stället för ”L”, som är den romerska beteckningen för 50, går årets säsong under beteckningen ”Super Bowl 50″.

Hur som helst är det snart dags för NFL-säsongen att dra igång. New England Patriots är titelförsvarare men det finns ett koppel av lag som gärna vill knipa åt sig Super Bowl-ringar. Det kan bli en mycket sevärd och spännande säsong ända till slutsignal i finalen på Levi’s Stadium i Kalifornien den 7 februari 2016.

Få 50% extra på dina vinster

Betsafe är ett spelbolag som har ett stort fokus på amerikanska sporter i allmänhet och på amerikansk fotboll i synnerhet. För att fira att den nya säsongen är på gång har man tagit fram ett erbjudande genom vilket du kan få en bonus på 50% upp till sammanlagt 1000 kr på dina vinster.

Vad du ska göra för att dra nytta av kampanjen är att placera minst fem stycken spel på NFL (både singlar och kombinationsspel godkänns) till minst 50 kr styck under kampanjperioden (från och med den 10 september till och med den 15 september kl. 05:20). Notera att det enbart är livespel som räknas, inte spel placerade före matchstart.

Bonusen räknas på din nettovinst på de 5+ spelen du placerar. Om du till exempel kammar hem totalt 400 kr i vinst kommer du alltså att få 200 kr extra i en bonus. Omsättningskravet för bonuspengarna är mycket beskedliga en (1) gång till odds på 1.50 eller högre.