ComeOn krysset LiverpoolSpelbolaget ComeOn fortsätter sitt samarbete med Liverpool FC (ComeOn är officiell bettingpartner till klubben här i Norden) och under hela säsongen kommer ComeOn att dela ut fotbollsresor till Liverpool och Anfield där allt ingår, inklusive lite lyxig hospitality.

Varje månad ligger minst två stycken resepaket för två personer i potten och för att tävla om dessa gäller det att spela på ComeOns variant av Stryktipset, Krysset, och se till att tjäna ihop så många poäng som möjligt. Det startar en ny tävlingsomgång varje månad så det går därför att kasta sig in i hetluften när som helst.

Det är den spelare eller de två spelare (olika för varje månad) som lyckas få flest poäng efter de Premier League-omgångar som spelas under månaden som blir belönade med resepaket till Liverpool. Poängfördelningen för antal rätt i Krysset ser ut så här:
10 rätt: 25 poäng
9 rätt: 15 p
8 rätt: 10 p
7 rätt: 5 p
6 rätt: 6 p
1-5 rätt: 1 p
Ev. jackpottfråga: 3 p

Stora kontantvinster att vinna

Resorna till Liverpool är en slags bonus för spelet på Krysset den här säsongen i Premier League. Kontantpriserna finns nämligen kvar och varje vecka ligger minst 50 000 kr i potten.

I Krysset är uppgiften att pricka rätt resultat i 10 matcher och för att ta hem en vinst krävs att man träffar minst 8 rätt. Om flera spelare får lika många rätt delas potten mellan dessa.

I en vanlig omgång, det vill säga en omgång utan jackpott, är prislistan som följer:
10 rätt = 25 000 kr i potten
9 rätt = 15 000 kr i potten
8 rätt = 10 000 kr i potten

I omgångar med en jackpott ligger i stället hela 250 000 kr i potten för 10 rätt. För att vinna hela eller en del av jackpotten ska man också svara rätt på den trixiga ”jackpottfrågan”.

Att delta i Krysset är gratis, men det krävs att du har placerat ett ”kvalificerat” spel på odds på någon av eller flera av matcherna på veckans Krysset-kupong. Insatsen måste vara på minst 50 kr och det sammanlagda oddset måste vara på minst 1.80.