HockeyVM

Idag, den 6:e maj drar årets stora hockeyhändelse igång när Hockey-VM i Ryssland går av stapeln. Fram till och med den 22:e maj kommer vi att bjudas på hockey i världsklass när några utav världens bästa nationer och spelare gör upp om titeln som världens bästa hockeynation. Missa inte detta spektakulära mästerskap som utspelar sig i hockeytokiga Ryssland. Ska hemmanationen lyckas plocka hem guldet framför alla förväntansfulla supportrar eller ska något utav de andra lagen lyckas störa den stora guldfavoriten? Följ hockey-VM och spela på de bästa oddsen hos 24hBet!

Riskfritt spel varje dag under Hockey-VM

Nu har du en gyllene chans att bli den stora vinnaren under hockey-VM i Ryssland. Under varje matchdag av mästerskapet kommer du att erbjudas ett riskfritt spel som du kan använda på någon utav matcherna. Detta kommer att ge dig som spelare på 24hBet hela 15 riskfria spel att använda i jakt på din segertrofé under detta VM.

Tror du att vårt svenska landslag har någon chans på pallplats eller ska lag som Kanada, USA och Ryssland bli för svåra när det väl gäller? Följ Tre Kroner i deras kamp mot de allra bästa och skickligaste lagen. På 24hBet erbjuds du alltid de bästa oddsen och ett stort utbud av spel under hela mästerskapet. Räkna med många heta matcher med tuffa närkamper och vackra mål när världens bästa spelare äntrar isen. Att årets upplaga av hockey-VM spelas i Ryssland gör det hela än mer intressant då hockeyintresset är något utöver det vanliga. Missa inte en av årets största sporthändelse, följ hockey-VM 2016 på 24hBet!