atgliveSatsa minst 50 kronor hos ATG på nätet så får du fri tillgång till livesändningen hos ATG under en dag. Du kan se livesändningen både i datorn och direkt i mobilen.

Det är ATG:s kunder som har pushat för förändringen genom att uttrycka önskemål om att koppla livesändningen till sitt spelande. Nu blir alltså en dags livesändning tillgänglig automatiskt så snart kunden spelar för minst 50 kronor på ATG:s sajt.

”Då får han eller hon tillgång till Live-sändningen på ATG.se och i mobilen för den dag spelet gäller,” förtydligar ATG:s försäljnings- och marknadsdirektör Kent Öhlander. ”Med denna utveckling vill vi bredda vår målgrupp för Live-sändningen, öka spelupplevelsen, bli mera konkurrenskraftiga och rekrytera flera kontokunder. Vi har haft samma affärsmodell för våra Live-abonnemang under ett antal år. Nu har vi utökat konceptet och gjort Live-sändningen tillgänglig för flera kunder.”

Om man alltid vill ha tillgång till live-sändningen, oavsett om man har spelat eller inte, kan man precis som tidigare bli abonnent. Som Live Premium-abonnent får man alltid tillgång till live-sändningen, och man kan dessutom se den i premiumkvalité (upp till 2,5 MB). Dessutom kan man besöka hela lopparkivet, där information finns tillgänglig för över 10 000 lopp. Lopparkivet går numera att nå både i datorn och i mobilen (i de utökade startlistorna).

Mer information hittar du hos ATG.