Champions 7 NordicbetVi har en fullmatad fotbollsvecka framför oss med bland annat full omgång i gruppspelet i Champions League. Det börjar dra ihop sig nu och det finns en rad intressanta och spännande matcher att följa tisdag och onsdag. Många svenskar har väl fullt fokus på fajten mellan Shakhtar Donetsk – Malmö på tisdagen, men det finns också andra godbitar. Real Madrid – PSG och Bayern München – Arsenal är bara två exempel.

NordicBet har givetvis mängder av odds på alla matcher i Champions tisdag-onsdag. Emellertid finns också chansen att spela och vinna gratis, detta genom konceptet Champions 7. Respektive matchdag finns 7 matcher att tippa och de spelare som träffar alla rätt vinner en del av den jackpott NordicBet har skramlat ihop till.

Tre pooler – tre vinstscheman

Du deltar i en av tre pooler och allt bestäms av din tidigare aktivitet. För att ha chansen att vinna en del av jackpotten krävs att du har placerat minst 7 spel de senaste 7 dagarna. Om du har placerat ett spel de senaste 30 dagarna tävlar du om priserna i ”Spelarpoolen” och har du inte varit aktiv över huvud taget den senaste månaden alternativt inte ens har ett konto deltar du i ”Öppna prispoolen”.

Den här veckan – matchvecka 4 i gruppspelet – ligger 40 000 kr i jackpottpoolen för 7 rätt. Alla spelare som prickar rätt 1×2-resultat i de sju matcherna vinner en del av potten. Dessutom blir alla vinnare belönade med 400 kr i ett riskfritt spel. Får du i stället 6 rätt blir du belönad med en bonus på 200 kr.