LeoVegas Blackjack-SMAnser du dig vara en skicklig blackjack-spelare? Tror du att du har vad som krävs för att stångas med Sveriges bästa korthajar? Då ska du absolut delta i 2015 års upplaga av Blackjack-SM i regi av Leo Vegas. Om du klarar dig genom kvalet och sedan också kliver högst upp på prispallen i finalen på Malta den 6 juni tar du inte bara hem rejäla 50 000 kr i förstapris – du får också möjligheten att skryta om din bedrift och dina förmågor resten av livet.

Så här spelas turneringen

Alla spelare på Leo Vegas har möjlighet att delta i Blackjack-SM 2015 och för att sålla fram de spelare som ska få göra upp vid finalborden inleds turneringen med ett kvalspel. Kvalspelet pågår fram till den 10 maj och idén är att det är de nio bästa spelarna sett till nettovinst under en enskild dag som går vidare från kvalet.

När du deltar i kvalet spelar det ingen roll på vilken plattform (datorn, mobilen, surfplattan) du spelar och det är också så att precis varenda variant av blackjack räknas.

De nio kvalificerade spelarna samt fjolårets vinnare bjuds med på en lyxig semester till Malta i början av juni. Allt ingår i resepaketen som dessutom gäller för två personer.

I resepaketen ingår också inköp till finalturneringen som går av stapeln på Portomaso Casino på Malta den 6 juni. Först ska två kvalheat avgöras. I respektive kvalheat ställs fem spelare mot varandra i en utslagstävling och de två spelarna som håller sig flytande längst går till final. I finalen gör spelarna upp om totalt 100 000 kr.